De voordelen

Snel meer kracht, snelheid en uithoudingsvermogen

Het trainen van zowel kracht, snelheid en uithoudingsvermogen vragen vaak ontzettend veel tijd en energie. Maar met een Miha Bodytec EMS training kunnen doelen bereikt worden in zeer korte tijd. Door middel van de elektrische impulsen worden naast de acht belangrijke spiergroepen, ook de dieper en tussenliggende spieren getraind. Hierdoor wordt de gehele spier tegelijkertijd geactiveerd, waardoor effectief trainen in korte tijd mogelijk is.

 

Slank en strak


De krachtige spiercontracties (samentrekken van spieren) stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Door te trainen wordt het energieverbruik langdurig verhoogd. Wat resulteert in een aantal positieve effecten: gewicht en vet verminderen en de stofwisseling wordt verhoogd. De onaantrekkelijke vetbulten, in het bijzonder op de taille en heupen, worden effectief bestreden. Spieren worden zichtbaar met een betere definitie en stevigheid. Het kan cellulitis zelfs voorkomen of bestrijden.

 

Vermindert rug- en bekkenbodemklachten

Doordat ook de dieper liggende spieren worden getraind, worden deze geactiveerd en versterkt. Wat tot gevolg heeft dat de stabiliteit in de wervelkolom toeneemt. Onbalans in bepaalde spieren wordt verbeterd en rompspieren worden versterkt. Of het nu preventief is, of voor al bestaande rug- en bekkenbodemklachten. Studies hebben aangetoond dat bij 88% van de proefpersonen de klachten sterk verminderde.